Circle of Light

Praktijk voor Psychosociale Therapie

Over Mij

Mijn naam is Gudule Koene

Van jongs af aan wist ik dat ik later graag mensen wilde helpen.

Na het eerste jaar SPH besloot ik de opleiding PESO (Psycho-Energetische en Spirituele Ontwikkeling) te gaan doen op de Academie Antropodynamica. De opleiding bestond uit 2 basisjaren en een specialisatiejaar, wat werd afgerond met het diploma Transpersoonlijk Therapeut. 

In mijn werk ging ik steeds meer op zoek naar de oorsprong van de klachten. Ervaring leerde dat wanneer er inzicht is over het ontstaan hiervan, er pas werkelijk dingen kunnen veranderen. Daarnaast wilde ik me als ervaringsdeskundige in huiselijk geweld en misbruik verder specialiseren in traumaverwerking om zo mijn eigen ervaringen op een positieve manier in te kunnen zetten voor anderen.

Bij RTNederland volgde ik de 3-jarige post-initiële HBO opleiding voor traumaverwerking. Hierna behaalde ik mijn licentie tot Psychosociaal Therapeut bij de LVPW.

Naast mijn praktijk deed ik ervaring op als persoonlijk en ambulant begeleider in de Psychiatrie. Daar werkte ik niet alleen met volwassenen maar ook met kinderen. Inmiddels ben ik ook als vakdocent verbonden aan RTNederland en geef ik bijscholingen en trainingen. 

Ik ben van mening dat je als mens nooit bent uitgeleerd en er een natuurlijk verlangen bestaat naar verdere ontwikkeling. In de loop der jaren volgde ik daarom verschillende (bij) scholingen en blijf ik me verdiepen op allerlei gebieden om zo te kunnen blijven groeien.

Het begeleiden en ondersteunen van anderen in hun proces naar heelwording en groei ervaar ik als mijn roeping. Mijn persoonlijke ervaring leerde me de kracht van heling wanneer je vanuit verbinding, zonder oordeel, écht gezien, gehoord en begrepen wordt. Ik werk vanuit mijn hart en verbinding is daarbij steeds het kernwoord. Ik ben dankbaar mee te lopen in de wonderlijke en prachtige wereld van processen die zich ontvouwen wanneer er licht komt op de donkere plekken. Ik help je je eigen licht weer te laten stralen.